Последвайте Гласове в Руското разузнаване винаги е твърдяло, че Украйна е

...
Последвайте Гласове в Руското разузнаване винаги е твърдяло, че Украйна е
Коментари Харесай

Песков: САЩ са съгласни с нас, че Украйна стои зад убийството на Дугина

Последвайте ”Гласове " в 
Руското разузнаване постоянно е твърдяло, че Украйна е виновна за убийството на Даря Дугина, по тази причина е позитивно, че Съединени американски щати споделят тази оценка, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс и ТАСС.

Попитан за информацията на в. " Ню Йорк таймс ", че съгласно американски чиновници Киев стои зад убийството на Дугина, Песков отговори, че е добре, че Съединени американски щати очевидно са съгласни с Русия за хипотетичната роля на Украйна в нападението.
Киев отхвърли през днешния ден изказванията, че е забъркан в убийството.
Песков опроверга известията, че 700 000 руснаци са избягали от страната, откогато Москва предприе готовност на стотици хиляди резервисти, които да се бият в Украйна. Той сподели пред кореспонденти, че не разполага с точни данни какъв брой хора са напуснали Русия, откакто съветският президент Владимир Путин разгласи " частична готовност " на 21 септември, предава Българска телеграфна агенция.

Песков съобщи, че Москва се готви напълно скоро да посрещне генералния шеф на Международната организация за атомна сила (МААЕ) Рафаел Гроси. Предвижда се той да дойде през днешния ден в Киев, а след това да замине за Москва. Посещението му евентуално ще се концентрира върху обстановката със Запорожката атомна електроцентрала, намираща се в Южна Украйна на територия, която Русия разгласи за своя.
Според Песков Русия е била известена по дипломатически канали, че не се възнамерява да бъде поканена да се включи в следствие на течовете на газ от " Северен поток ". По думите му Москва счита, че такова следствие на може да се прави без нейно присъединяване.
Говорителят на Кремъл сподели, че решението на групата ОПЕК+, в която влизат водещи производители на нефт, за понижаване на производството с 2 милиона барела дневно цели стабилизация на пазара. Според него, договаряйки понижаване на производството, ОПЕК+ е удостоверила репутацията си на организация, виновна във връзка с стабилността на пазарите.
Организацията, в която водеща роля има Саудитска Арабия, през вчерашния ден подцени апелите на Съединени американски щати да резервира равнището на петролното произвеждане и реализира договореност за неговото понижаване, което е най-голямото намаляване от началото на пандемията от ковид през 2020 година

Източник: " 24 часа "
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР